17/12 2008

Idag har jag gått halvtid.. 140 av 280 dagar...



15/12 2008

Idag kännde jag första sparken i handen..

11/12 2008

Idag såg jag något fantastigt.. kände hur bebben sparkade så jag tittade ner på min nakan magen.. och precis bredvid till höger om naveln såg jag två Hur underbart som hälst

10/12 2008

Var på MVC idag. Fick höra hjärtljudet för andra gången. hörde första gången i v 13 (trode jag var i ve19 då). Kommer inte ihåg vad bpm(beats per min) låg på då men idag låg det på 150-151. Jätte kul att höra. för övrigt var det bra. blodtrycket var med bra..

Vägde mig med.. Har gått ned 7kg sedan inskrivningen.. :D.. blir väl 8 igentligen då jag borde ha gått upp 1 kg nu...

9/12 2008

Är i v 19 och var på 3 Ultraljudet i dag. Storesyran var med mig och gud var den har vuxit.. Barnmorskan sa att jag nog var lite längre gången än sagt innan men hon ändrade inte datumet så beräknad förlossning (BF) är fortfarande 6 Maj...
I allafall så ligger beben fortfarande på i samma ställning med huvudet ner... Så det gick inte att mäta huvudet.. så jag ska göra ett till Ultraljud den 29/12.. Hi hi.. börjar bli tjatigt..

Innan UL var jag super nervös.. spyde som en kalv och mådde jätte illa.. Barnmorskan sa åt mig att dricka mer vatten till nästa UL då jag inte hade mycket i blåsan.. ska försöka tänka på det...

24/11 2008

Idag är jag i v 17.. Inga tvivel om saken.. Idag kände jag de första rörelserna... Vilken härlig känsla.. svårt att beskriva hur det känns.. men det känns härligt... Första beviset förutom ultraljudet att det verkligen finns en liten i min mage

19/11 2008

Är alla med barn bara för att jag är det eller???  Komist..  En kompis till mig ska ha barn den 10/4 en gammal flört ska ha i mars och i dag fick jag veta att lilla syran ska ha två månader efter mig...

Ja ja.. hur känner man inför detta nu då????  Min är i allafall beräknad till den 6Maj. Lillsyrans födelsedag.. Hi hi


10/11 2008

Ultraljud numer 2.. Nu kan jag anndas ut..  Många tårar och två veckor senare.. v 15 nu 14+4 och enligt tabbelen.. allt är ok. Nu ska jag på Rutin ultraljud den 9/12..

28/10 2008

Va på Rutin UL idag.. v 19 trodde jag i allafall..  :(   SS var med och skulle titta på beben. Barnmoskan mäte lårbenet. hmmm v 13 :O 12+5 sa hon.. Det stämde ju inte med sista mensen och min uträkning,,  vi blev alltså backade 6 veckor.

Tänkte inte så mycket på det.. lite orolig var jag men när Barnmoskan bokade om Rutin ultraljudet och skickade hem mig tänkte jag inte så mycket på det...  Vi fick tre fina bilder, var av en jag inte ser vad det föreställer..
 
Sedan åkte vi för att plocka upp systersonen från skolan. Då ringde min BM och ville att jag skulle komma tillbaka på nytt UL om två veckor för att se så bebisen har växt som den ska..

Nu blev jag rädd.. Bebben kanske är för liten, den kanske inte växer. Två veckor är två veckor förlänge att vänta på ett sådant besked..  AJ AJ AJ

23/10 2008

Idag flyttade jag tillbaka till Motala. Har ju inte flyttat allt men tog mina kläder, tvspel och filmer (det viktigaste alltså :P ) och flyttade hem till mamma.

Hoppas min Älskling kommer efter sen bara.. Han ska söka jobb och kommer så fort han kan

19/9 2008

Idag var jag på inskrivning på MVC i Motala. Lillsyran följde med mig och det visade sig att jag fick samma barnmorska som hon hade.

Jag var jätte nervös inför inskrivningen. Vet inte varför. Tänkte att jag kanske inte var gravid osv.  Iallafall vissa de sig att allt var bra och alla mina värden låg fint.
Gick hem med ett leende på läpparna. :D

RSS 2.0