Robin

Jag har vart till graven nu.. Urs vad jag sakat henne idag.. Jag skulle ju ha Robin hos mig på morsdag.. det hade jag ju räknat ut.. även om hon var sen så skulle hon vara hos mig nu.. Vi firade Sebastians femårsdag i dag med.. Jag skulle ju setat med Robin i skuggan och vaggat henne i min famn..

Urs vad livet är orättvist..

Ingen uppvaktning i dag.. nu ska jag bort till en kompis.. så trött på allt och jag behöver lite uppmuntran.. Hoppas jag kan få det där..

Kramar alla fina

nettan

Jag önskar jag kunde svara på din komentar men du lämnade inga uppgifter.

Tack för ditt fina inlägg och grattis till din lilla bebis..

GRATTIS PÅ MORSDAG!!!!

Mardröm

Jag har aldrig varit så glad, ledsen, uppgiven och rädd på samma gång som jag var i natt när jag drömde en så vacker men så hämsk dröm.

Mamma och jag gick in i ett rum. i rumet stod en säng och i sängen satt en liten flicka. Flicka kan ha vart ca 4 eller 5 år gammal. hon hade långt mörkt hår och mörka ögon. Mamma sa att det är Robin. Nä sa jag det kan det inte vara Robin är ju död. Då sträkte hon ut armarna och sa mamma det är jag. Jag börjde gråta och sprang fram till henne.. Jag krama om henne och pussade på henne.. Min lilla flicka. Jag älskar dig sa jag. Jag var så glad och hon var så vacker.

Sedan började det hemska i drömmen.

Jag tittde upp och så att hennes ansiksutryck hade förändrats.. Nu var hon arg. Jag sa varför är du arg. Jag älskar ju dig och jag kommer aldrig lämna dig. Då blev hon änu argare. Hon såg riktigt läskig ut. Jag skulle kunna gämföra hennes ansiksutryck med onda dockan (Chucky) Urs hon såg så hemsk ut. Sen vaknade jag

Klackan var mycket innan jag somnade.. Klockan tre på natten kännde jag hur håret på mina armar reste sig..
Frågan är nu kanske var det ett meddelande från Robin. Är hon kanske arg på mig isådanfall för vad.. Kanske är hon arg för att jag föröker bli gravid igen.. hon kanske inte vill att jag skaffar syskon till henne.. Kanske gillar hon inte mitt sätt att göra det på.. Kanske tycker hon att det är för tidigt.. Eller är det kanske så att hon är arg på mig för att jag sagt elaka saker till hennes pappa.. Jag var rätt taskig mot honom igår när vi bråkade.. I vilket fall som hälst så var drömen väldigt läskig..

Morsdag då.. Jag har fått några grattis av mina vänner men inget av familjen.. Jag tycker ju att familjen borde uppvakta mig.. de vet ju att Jag är mamma och jag har väl rätt att få åtminstonde ett Grattis av dem.. det är ju knapast så att Robin kan ge mig något..

Urs vilken dag.. funderar på om man kanske ska ta en promenad upp till graven..

Kram alla goa

Youtube igen

Nu har jag gjort en till film.. har ju släkt och vänner som inte kan svenska.. så jag gjorde en till på engelska

http://www.youtube.com/watch?v=FRrZ1WEZ_w8

Morsdag idag.. undrar om någon kommer uppvakta mig.. jag är ju mamma ju så varför skulle inte jag få en pressent och ett grattis..

Grattis till alla ni andra mammor där ute..  och ett super grattis till alla ängla mammor

Skit

Jag orkar inte mer nu.. nu går allt utför.. får inte längre hjälp av soc för att jag inte kom på ett möte.. allt är bara bajs.. kan de inte fatta att jag mår dåligt.. varför ringer de inte mig och hör varför jag inte kommer istället.. Jag skulle ha vart där den 25.. men jag mådde så dåligt över Robin då.. det var ju hennes månads dag.. och mamma bara skriker på mig nu.. vad ska jag göra jag orkar faktiskt inte med mer.. händer inget posetiv snart kan jag inte lova att jag kommer stanna här.. Jag vill vara med min dotter..

Sista provsvaren är inne nu i allafall.. De har kollat mina njurar  och allt såg bra ut.. var inge fel på dem.. så om SS inte nu har några fel så var det bara slumpen.. min jävla otur så att säga..

Fan vet inte var jag ska ta vägen nu..

ROBIN HJÄLP MIG!!!!!

Youtube

Jag saknar min lilla flicka så mycket. Idag har jag gjort ett klipp och laggt upp på Youtube. Hoppas ni gillar det <3

http://www.youtube.com/watch?v=FRrZ1WEZ_w8


I will always love you my sweet litle angel

BIM

F*N mens idag.. ingen bebbe för mig i januari.. Jag blir lite fundersam doc.. har alltid haft 32 dagar mellan mensen så jag skulle haft mensen den 28/5.. men jag fick den 24/5.. nu fattar jag inget. har ingen anning när nästa ägglossning är.. men gissta på 7-11/6 någon gång.. man kanske få gå och skaffa ägglossning test i allafall.. :P

Gravstenen och Gallan

Så nu är Gravstenen beställde.. den blir super fin.. Det skulle ta 7-8 veckor ungefär innan den är på plats, men det var en massa saker som spelar in så det kan gå fortare och det kan ta längre tid. Jag känner att det är sista pusselbiten nu innan allt är klart. När stenen är på plats kan jag börja plantera blommor och det kommer bli så fint hos min lilla flicka.
Jag kommer lägga upp bilder så fort stenen har kommit på plats.





Gallstenen Urs säger jag bar.. Var och varanan natt blir det en resa till akuten. Jag är så trött på detta. Men nu har jag fått tabbleter med morfin i så i natt behövde jag inte åka in. det var så skönt att man slapp ha ont särskilt länge. Kanske en halvtimme timme hade jag ont, sen släppt allt och jag sommna så gött. Vist man blir extremt yr av dem, men häldre det än att ha ont.
  På måndag ska jag in och göra ultraljud för att se hur stora stenarna är och om de kan operera bort dem. Efter det hoppas jag att det inte tar så lång tid innan jag får tid till operaton. De ska även kolla mina njurar när jag åker in på måndag. Så får jag veta så allt är bra och att risken är minimal att jag får ett till barn med samma fel.


Barn frågan ja.. jag har BIM den 28 maj, men tänkte göra ett test på måndag morgon. De stickor jag har ska ju upptäcka graviditet 7 dagar efter ägglossning. på måndag är det ju 11-13 dagar efter ägglossning. Anledningen att jag gör test redan då är ju pga ultraljudet, om jag vett att jag är gravid så kanske de kan ta en snabbtit på bebbe på måndag med.. hi hi.. annars så ska jag göra om testet en vecka senare tänkte jag.. Sen ska jag se till att få inskrivning så fort som möjligt om och när jag får plus på stickan. Jag ska kräva att de har noga koll på mig och att jag får ultraljud ofta.


Svar på kromoson analysen

Hej alla gulliga blogganhängare

Idag är jag glad. Robins läkar ringde mig förut idag. Svaren på kromoson analysen har kommit. Alla Robins kromosomer såg jätte bra ut. DET VAR INTE ÄRFTLIGT. Alltså är risken att det händer igen mycket mycket mini liten. Jag kan alltså få ett friskt barn.. JIPPI.. Men sen sa hon en sak till. Hon har kollat i läkarböcker och hittat där att det finns en chans att om någon av föräldrarna har en njure som inte fungerar eller om den har endast en njure så kan barnet födas utan njurer.
Man kan leva med endast en njure utan att man vet om det. Därför ska jag nu på ultraljud för att kolla så jag har båda njurana och att båda fungerar som de ska.. SS ska med på ultraljud. Jag hoppas och tror allt ser bra ut där med. Jag tror fortfarande på att hon bara slutades utväklas vid något stadum i graviditeten, det är säkert så eftersom hon var liten med och jag tro att jag skulle ha fått henne 28mars som barnmorskan räckna ut efter sista mensen. och inte 6 maj enligt ultraljud. hon föddes ju faktiskt 25 mars och enligt mensen så var hon ju inte tidig då.. inte ser hon tidig ut häller förutom att hon var väldigt liten.

Ja ja jag bablar på...

Jag har börjat på försök till syskon nu.. Hoppas det tar sig.. kanske kanske har man tur och lyckas på första försöket. Jag hoppas Robin fins hos mig i detta och hjälper mig på vägen..

Kramar till alla goa därute. känns så skönt att veta att ni fins där och att ni bryr er..




Love to you all from a mom to a angel

Dikt till min dotter

Till begravningen skrev jag en dikt till Robin som jag skulle ha läst upp. men när prästen väl sa att nu skulle jag läsa en dikt som jag skrivit stelna jag till och hela kroppen låste sig på mig. Istället läste min mor upp dikten. Jag lägger in den här så ni alla får ta del av min dikt till min dotter.

Robin betyder domherre på engelska så min dotter är inte bara en ängel utan en vacker fågel med.

Till min dotter


Som en fågel flyger i skyn

Flög min Robin iväg från mig

Fin och stark du var

Himlens ängel i alla dar'


Ensam här lämna du mig

I mitt hjärta spara jag dig

Minen och kärlek jag har

Fången på jorden, stannar jag kvar


Du gav dig av, mitt hjärta

Och lämnade mig här med min smärta

Vardagen kommer kännas tom

Framtiden utse sin dom


Jag ville ge dig allt

Men mörkret kom och det blev kallt

Jag ville inte släppa taget

Men sjukdomen van vadet


I mina armar låg du lugnt

Att släppa dig kändes så tungt

Längtan efter dig var stor

I mitt hjärta för evigt du nu bor


Tack för att du fans för ett tag

Och tack för den kärlek du gav

av Holly M. P.


Varför!!

Varför fördes du bort från mig när jag bara ville älska dig
Varför när du var så vacker och stark fick inte världen ta del av dig
Du kunde ha gätt så mycket till världen och vi skulle alla ha hjälpt dig på färden
Du skulle växa upp och bli allt du ville va men du fick inta stanna kvar

Jag vill inte vara ensam längre. Utan dig Robin är jag den ensamaste i världen.
De som inte förlorat ett barn kan omöjligt förstå vad ensamhet är.
Det känns så tomt inom mig. Och fast det sitter folk omkring mig så är jag ensam.
Jag är ensam om mina kännslor om min smärta. Vist sörjer andra men ingen kan förstå hur jag mår.
Ingen förutom du som gått igenom samma sak.

Jag vill bara skrika rakt ut. Det får inte vara slut.
Du skulle ju finnas hos mig förevigt och jag skulle skydda dig från allt ont
Vi skulle vara så lyckliga tillsammans och ingen skulle någonsin kunna ta dig ifrån mig.
Men slumpen valde att ta dig. Gud tyckte du var för vacker för att stanna här.
Jesus ville ha dig tillbaka och änglarna ville sköta om dig.

VARFÖR FICK DU INTE STANNA HOS MIG

Många säger att de har sätt en ängel, men jag har hållt i en..!!!

KOMENTARER

Minsta lilla ord värmer så gött i mitt hjärta.  Tack för att ni visar att ni tänker på oss.. det får mig att orka några timmar till. Jag önskar att jag kunde svara på alla komentarer, men vissa går inte svara på och andra skulle ta en evighet att svara på.. Jag uppskattar er omtanke det ska ni veta.. och jag är glad att någon vill läsa min rappakalja..
TACK

RSS 2.0