27/1 2009




´Så i lördags var det fest.. Kul, men jag medger att jag saknade alkoholen en anning.. Blev fanta för min del.
Så vi Sjöng lite karaoke och sen spelade vi spel. Ca klockan halv tio åkte Farah och Monica hem så jag och jessi var kvar själva.. Vi tog en runda med Mio och sen gick vi upp till Syrran och hennes kille och spelade  Buzz Quis på PS3. Jessi van en gång och jag van en gång.. Sen skulle vi gå ned och kolla film, men det blev inte så utan jessi som drukit en del däckade på mitt golv :P Jag fick kolla film själv..

Söndag morgon. Mår jag inge bra.. sovit dåligt och hostat en del.. Jessi åker hem vid halv två tiden och jag går och lägger mig igen,, kollar tempen.. AAAA 39 grader.. Jag har fått Influensan kulligt.. Uppe på det har jag onda foglossningar och huvudverk. Resten av dagen och natten sover jag av och till med hjälp av några Panodil

Måndag händer inte mycket.. det blir sängliggande..

Tisdag. Äntligen börjar jag må lite bättre. Foglossningarn sitter kvar men febern är borta.. Hade behövt åka ned till stan idag eftersom Mamma och Pappa fyller år imorgon.. Men är helt matt i hela kroppen så det blir sängen idag igen .. Hoppas jag mår bättre imorgon..
Nu svättas jag som en gris och hoppas alla baktrier kommer ut med det.. Skulle vara skönt att orka göra något.. Inge kul att ligga i sängen hela tiden.. Hostan och slämet skulle jag stå ut med bara jag kunnde gå längre än runt huset utan att bli helt svimmfärdig.. Stakars Mio skulle behöva en långpromenad nu..

Så Pratade men en kompis för en stund sen.. Hon fick reda på att hon var gravid i tisdags, och var på UL idag för att kolla hur långt gången hon var.. v 20+4 sa de :O Hur fan kan man gå så långt utan att veta eller i allafall ha en anning om att man är gravid.. kan inte fatta det..


Nu ska jag nanna .

24/1 2009

OMG satt och kollade på min gravmätare på Familjeliv.. Kan inte fatta att jag gått så långt i min grav redan :O 103 dagar kvar idag av 280.... 
            

En kompis ringde idag och berättade att hon med är gravid hi hi nu är vi 7st som är gravida samtidigt som jag känner.. Men hon tror i allafall att hon är gravid i 3-4 månaden och fick nyheten för tre dagar sen.. Hur kan man gå så länge utan att veta att man är gravid.???

Min lilla bebbis (Mio) ligger på och värmer mina fötter nu.. Det är såååå kallt ute.. det blåser massor.. Jessi sa att hon hört att det skulle bli snöstorm så inte så konstigt kanske..



Tror jag hade min första sammandragning (SD) idag. Känndes inte alls som jag hade trott.. Kändes som bebbisen försökte trycka sig utt. Hela magen blev stenhård..

Var på Busfabriken med barna idag.. Jätte kul men nu är jag helt slut.. och vilka foglossningar sen. Kanske inte var någon bra ide att klättra runt  i ställningarna och jaga barna överallt :P




I morgon ska jag upp tidigt.. Måste städa för sen ska jag ha fest... Weeee var jätte länge sen jag hade fest.. ska bli kuligt (även om jag inte kommer dricka alkohol.. Blir läsk och chips för min del.. Inte bra för vikten men supperbra för sötsuget.. MUMS....

Natti natt..

21/1 2009

Idag Var jag till läkare. Jätte tidigt enligt mig 8:30Flört. Hade ingen aning om varför jag skulle dit och jag undrar varför jag fortfarande inte fått någon BM tid nu när jag går in i v 26 imorgon.. I allafall allt var jätte bra.. Kollade blodtryck och det var super. Pratade med en läkare om hur jag mådde och så. Hon tyckte det lät bra och sa att hon inte ville träffa mig igen fören i v 38-39 någon gång..

Tog upp frågan om Bm och fick en tid nästa vecka. Frågade även om Halsbrännan och foglossningarna. Hon sa åt mig att pröva Locak och senare återkomma om det inte funka. Skulle då få recept.. Foglossningarna sa hon att jag skulle ta två 500g panodil när jag hade ont..


Shoppa

Jag kan inte sluta köppa bebis saker/kläder. Nu har jag allt jag behöver, men så fort jag går ned på stan så köpper jag något.. Börjar kännas som bebben inte kommer hinna användta alla kläder jag köppt.. Idag köppte jag tre par byxor till bebben. Hade jag haft mer tid hade det säket blivit mer.. Herom dagen köppte jag två drässar, en tröja, strumpor, mössa och bommulsvantar (jätte bra att ha så bebben inte river sig själv i ansiktet)..
Jag känner nu att det är dags att sluta shoppa.. :P


Billiga mjukisbyxor går alltid åt..

Kunde ju inte bara låta bli denna sååååååå söt

Mössa, strumpor och bomuls vantar (bra att ha till bebis som river sig själv)

Tjock tröja

Supersöts byxor och tröja.

Jättesöta nappar i steril ask

19/1 2009

Här kommer nya mag bilder


V24


V25

18/1 2009

Gravid drömmar då.. Första drömmen jag hade var i v 14...

Jag kom hem från BB och min bror var där med en begangnad barnvagn, problemet var bara att jag hade tre bebisar med mig hem!!!!!. Vi ringde min mor som kom över med två till vagnar båda lika fula som den första.
     I allafall tog vi alla tre en varsin unge och en varsin vagn och gick på promenad. När min mor gick in i affären satte jag mig utanför på bänken med min tre små och tittade på dem. Kom då på att jag fortfarande inte hade sätt dem. Den första var en flicka. Supersöt  som sin syster i vagnen brevid.. Den tredje var med en flicka men hmm... Den hade mitt hår (längd och färg) och mitt ansikte.. Alltså tänk dig mitt huvud på en bebbiskropp :P

Nästa dröm var häromdagen alltså i v 24

Även denna gång kommer jag hem med trillinge, men nu är det tre pojkar. Precis som förra gången är min lillebror på plats (kanske ska tillägga att han är 14år) Nu är inte vagnarna problemet utan jag har inga sängar åt bebisarna, och inga kläder häller för den delen. I allafall tycker familjen upp en efter en och vi finner en lösning. Bebisarna är förtidigt födda tror jag drömmde att det var i v 24-25 har ju hört att de kan klara sig från den veckan.. Så lösningen.. håll i er och kom ihåg att detta är en dröm och jag skulle aldrig göra något sådant i verkligheten...  Ni vet lådorna i kylskopet som man förvarar potatis eller grönsaker i som är i genomskinligt plast?? I allafall vi tog tre sådana.. Öppnade kyllskopet och hängde upp dem fint på rad på dörren. Sedan tog vi tre filtar och lade en bebis i varje låda. :O .... Sedan gick vi alla ut och lämnade mina tre förtidigt födda bebbisar ensam med min 14åriga lillebror. Vet inte vart vi skulle men det gjorde vi..


Och min första tanke.. så tidigt födda bebisar borde väl ligga på NEO. Och varför hänga lådorna på kylskopsdörren.. bebisarna kommer ju frysa :P Ja ja man har knäppa drömmar som gravid.. Min mor berättade att hon drömde att hon fick en kull med kattungar när hon var gravid med min syster..

Drömde något lustigt iförgår.. mins inte ditaljerna men vet att det var massa barn som sprang runt och de lyssnade itne på mig och jag blev bara mer och mer irrieterad.. Precis som jag skulle skrika på dem väkte min mamma mig och hon fick ta hela smällen. Jag var irrietead i flera timmar efteråt..

Tänk att känslorna kan förlja med en ut ur drömmarna.. Läskigt.  

14/1 2009



Idag kännde Moster en spark. Hon gick förbi mitt rum när lillen sparkade massor så jag sa till henne. Då satte hon hande på magen och efter någon minut så fick hon känna en spark. Tror hon tyckte det var kul då hon blev avis när hennes son fick känna i lördags. Har börjat känna ordentliga sparkar även när jag står upp nu. förut har det abra varit när jag legat ned på kvällana. men den har blivit mer aktiv nu. Det är ju kul men lite läskigt samtidigt. Blir oftare påmind om att jag verkligen är gravid. innan har jag bara tänkt på det ibland, tex när jag haft tråkigt eller när jag sätt andra med barn eller gravida.

Magen växer så det knakar nu. Inte många byxor jag kan ha längre. Blir mysbyxor mäst nu. Mycket mer bekvämt. Byxor som sitter tajt är bara obehagligt numera.

Går in i v 25 i morgon

12/1 2009

Fick idag lära mig hur man lägger in bilder TACK STINE...

Här kommer magen i v 20 urs vilka bristninga.. Ja ja det kommer nått gott ur det i slutet


10/1 2009

Idag var vi på Jasons födelsedags kalas. Igentligen fyllde min lilla systerson år den 9:de men det blev kalas en lördag för det var smidigare.

I allafall så skulle min far ta ett kort på oss nu när vi allavar sammlade som han skulle skicka till familjen i England. Vi satte oss i soffan och min andra systerson som är 4 år fick sitta i mitt knä. Då han är rätt lång för en 4 åring lutade jag honom mot mig för att båda skulle synasa på kortet. När min far fotat färdigt och vi skulle ställa oss upp fick Lilla Sebastian en spark i ryggen av min lilla i magen. Nu är vi tre som har kännt sparkar. Jag Stefan (bebbes pappa) och systersonen Sebastian. Min storasyster blev lite avis och sa "Jag vill med känna" men lillen vill inte sparka på moster..

30/12 2008

Idag kom Stefan hit till Motala med sina föräldrar. Jag har inte träffat honom på över två månader nu. I allafall på kvällen när vi lagt oss ville han tästa om han kände något i magen. Han la handen på magen och fick känna en spark, och jag blev riktigt förvånad. det var den hårdaste spark jag kännt hittils och jag vek mig nästa dubbelt så rädd blev jag.. inte för att det gjorde ont utan för att jag blev överumplad och det tog några seckunder innan jag förstod vad det var.

29/12 2008

Idag var jag på UL numero 4... Nu har lille vänt på sig och hon som gjorde UL:et (som för övrigt var ÖverläkareFörvånad) kunde nu mäta huvudet. Hon försökte kolla könet men lillen låg med båda fötterna för och vill inte visa.

Lillen låg och klappade dig själv på huvudet (så gulligt)



I allafall så blir det inge fler UL fören i v 35 nu. Kommer sakna att se lille men skönt att allt är som det ska. dessutom kan jag kolla när jag vill nu eftersom jag filmade UL:et. ska lägga upp filmen här på FL så fort jag lärt mig formatera om den så att filen får plats..  De har ju utrymmesgräns på 100mb eller nåt sådant och min film är på 400mb.. får jobba på det.. hitta något program som man kan klippa med..

RSS 2.0