Års och månadsdag

I dag är det både års och månadsdag. 5 månader sedan Robin dog och exakt ett år sadan jag fick plus på sticka. :(

Har köpt bil idag :D så vi tog en tur till Linköping för att se Linnea. Första gången jag träffar henne. Det kändes kan jag säg.. Förs blev jag ledsen när jag såg henne ligga i Robins korg. Sen fick jag hålla i henne. Till en början gick det jätte bra. Men sen blev det bara för mycket och tårarna började forsa ner för kinderna. Var bara där i 2,5 timmar men jag var helt slut när vi åkte därfrån.. Nu ärklockan 22:42 och vi kom hem för 15 min sen. Känns som jag skulle kunna gå och lägga mig och sova nu.. I morgon ska vi städa.. kanske köra lite saker till återvinningen.. Men de stänger klockan 1 så det beror på när vi kommer upp.. Det är ju helg så man ska la ta det lite lugnt.. Sen funderar vi på att kanske åka och fiska kräftor med Linda och co.. Kan bli kul.. Men vi får se vad som händer.. Måste ta en tur till graven i morgon med. Var ett tag sen jag var där och känner att jag börjar få ångest över det.. Vill igentligen åka dit nu.. Men att gå till kyrkogården när det är mörkt är väl inte något jag direkt vill göra..

Kramar till alla goa

Pengar

*GLAD* CSN pengar kommer i morgon.. så då blir det att storhandla.. Sen bär det av för att försöka hitta en bil.. :D


CSN

Så ringde CSN idag.. Blev så arg. När jag fråga vad som händer eftersom det nu gått 4 veckor sen jag kompliterade min ansökan sa de att jag inte blivit tilldelad någon handläggare än. *ARG* Hallå fyra veckor och de har inte gjort något.. Så jag sa till han att de måste göra något.. Min kompis som skicka in sin ansökan i fredags fick svar idag.. Då koplade han mig till en handläggare. Hon sa att jag skulle få svar idag..

Nu har jag fått svar och jag är glad.. även om det inte ricktigt stämmer.. Jag har ansökt för 12 veckor och fåt beviljat 6veckor.. få se när beslutet kommer varför.. Men i vilket fall som så har jag blivit beviljad och jag ska få pengar.. Lämna studjeförsäkran idag så de tar la en vecka innan jag får pengarna.. :D



Kram till er alla

Viktnedgång

OJ.. Vägde mig 19kg har jag gått ned sedan inskrivningen på MVC för snart ett år sen. Det är ju posetivt.. Fortsätter jag såhär så kommer jag tyna bort

Pengar brist

Inga pengar ingen cigg inget svar från CSN inga pengar av dem jag lånat ut till och inga pengar för mio.
Pengar fins de som jag väntar på men jag har inga nu. Skit säger jag bara.. Det har snart gått 4 veckor sen jag komliterade till CSN. det skulle då ta 2-3 veckor sa de. Ja ja man får la svälta. Inte kommer jag kunna betala mina räkningar den 25 häller.. För även om de skulle ta beslutet idag så tar det ju ett tag innan jag får pengarna med. Så jag får la sätta mig och ringa alla som väntar på sina pengar och tala om vilka idioter CSN är. Och hoppas på att de inte tänker sätta mig på fogden för det..


Kram till alla

En bra blogg

Har ni märkt att alla minessidor koster pengar??
Ska man vara med någonstans för att få tröst så måste man betala för det.
Inte nu längre.  Här har ni en sida där ni kan minnas era änglar och skriva fina komentarer. Familj och vänner kan med lämna sina avtryck och visa att de bryr sig

Jag vill tipsa om en hjärtebra minnse blogg där du kan lägga upp en text och en bild på din ängel. Sen har du en plats att gå till när du vill minnas eller om du vill komentera din älskling. Du kan skriva vad du vill som komentar till ditt barn. Inte bara du kan gå in där utan dina vänner och familjen med.

Detta är en helt ny blogg så det finns inte så många med där ännu. Men alla är välkommna och det är helt gratis att lägga in.

anglarbarnensblogg.blogg.se

Jag har bestämt mig

Om jag kan hjälpa en ända änglaförälder med att se en ljusglimt så vet jag att jag har gjort något stort. Att ge en annan person hopp om en framtid och ge dem stöd och hjälp att fina meningen med att förlora det käraste de har.
Jag har funnit min mening och där är att försöka hjälpa andra. Meningen med min att min dotter togs ifrån mig. Hon kan inte ha dött förgäves.

Det första jag sa när hon gått bort var just att det måste finnas en andlening till att min dotter inte fick stanna hos oss, och jag vill göra allt för att hon ska haft en mening med att hon levde ett kort liv här på jorden. Jag har på många sätt försök att hjälpa andra. Jag ville donera hennes organ. Men hon var för liten för att de skulle kunna hjälpa någon. Istället gav jag dem tillåtelse att obducera henne och använda fynden och bilderna av henne i forskning och utbildning. Så Vist hon kan hjälpa andra på det sättet. Men jag måste göra något med.

Jag kom fram till att jag ska ta bort lösenordet igen. Jag har många gånger fått höra att min blogg ger andra änglarföräldrar ett hopp och lite extra styrka att klara av vardagen. Så detta blir mitt mål. Att försöka hjälpa andra. För varje änglaförälder jag ger ett nytt hopp så vet jag att min dotter har en mening. Att det finns en mening med min smärta.

Massor med kramar till alla där ute..

Är jag egoistisk?

Är jag egoistisk??? Min dotter har det bra. Hon känner ingen smärta. Men jag önska ändå hon hade varit här. Hade hon stanat hos oss hade hon gått igenom livet med smärta. Fått åka in och ut på sjukhus resten av sitt liv och antagligen. Nä inte antagligen, säkerligen hade hon blivit retad för sinna missbildninga. Dagens sammhälle är så grymt. De hade retat henne och hon hade kanske fått leva ensam. Hon hade säkert inte kunnat få barn. Visst hon hade livmoder och äggstokar men ingen vet väll om de fungerade. Och efter all medecin och alla operationer hon skulle fått så hade de säkert slutat fungera av de. så är jag egoistisk som ändå önskar att hon hade fått stanna här hos mig???

Ont

Min dotter dog i mina armar. det gör så ont. Jag saknar henns så mycket.
Jag hade haft en liten prinsessa hos mig nu men istället har jag inget. Det är tom. Nu sitter jag här med tårar i ögonen och inget att kalla mitt. Jag har inget barn, ingen familj, ingen bostad och inget att leva av. Jag hade inte haft något att leva för om det inte vore för en speciell person. Jag är så tacksa för att du finns i mitt liv. Om det inte vore för dig så vet jag inte vart jag hade varit idag.

Jag vet inte hur jag ska årka gå vidare. Folk säger att jag är stark, men hur kan ni kalla mig stark när det ända jag vill är att på lättaste sätt möjlig bli av med min smärta.
Jag vet att smärtan kommer leva med mig resten av mitt liv, men jag vet inte om jag orkar leva med detta. Leva med tankarna och bildern i mitt huvud. Jag ser ständigt bilder av min dotter som k'mpar för sitt liv. Bilder av hur hon ligger livlös i mina armar och ljudet av hennes sista andetag. Jag kommer ihåg känslan av hennes kalla kind mot mina finger toppar, färgen av hennes hud och smärtan i mitt bröst. Den smärtan återvänder varje gång jag tänker på henne.

Mina tankar finns hos henne dagligen, inte lika ofta nu som för men minst en gång om dagen går mina tankar till min vackra lilla ängel. Var finns hon nu???

En ängel kan inte känna smärta
Hon ligger på en filt i gräset på en vacket äng. Runt henne växer massor med blommor och solen skiner. Hon sliper frysa mera och hon är aldrig för varm. Det är altid precis lagom. Allt är perfekt. Men det saknas något. Hon vet inte vad det är som saknas, och hon har inte ont av det. Men någonstan ner på jorden sitter henne mor, men en oerhörd saknad och smärta i sitt bröst. Men hennes mor vet att hon har det bra nu. Hon vet att hennes lilla ängel aldrig kommer behöva uppleva smärtan av bli lämnad ensam. Hon kommer aldrig behöva gråta eller vara ledsen över något och ingen kommer någonsin kunna göra henne illa.

Mitt jobb som mor är att se till att min dotter har allt hon behöver och att hon inte kommer till skada. Här på jorden i dagens sammhälle finns det så mycket som man inte kan råda över. Det finns så mycket så man inte kan ha någon invärkan på. Man kan inte skydda sina barn mot allt. Men min dotter är så skyddad som man kan bli. Jag har som mor sätt till att hon inte kan komma till skada och att hon har allt hon behöver. Hon har kläder på sin lilla kropp och ingen kan komma åt henne där hon är nu. MEN DET ÄR INTE SÅHÄR DET SKULLE VARA. Jag skulle skydda henne här på jorden. Hon skulle ligga i mina armar och jag skulle skydda henne mot vind och väder. Jag skulle bära henne med mig. Jag skulle finnas för henne alltid.
Det ända jag kan göra nu är att se till att ingen säger något ont om henne. Jag kan bära henne med mig i mitt hjärta och jag kan ta hand om hennes sista viloplats.

Urs

Urs mår illa.. Börjar nog bli sjuk. Orkar inte. Vill inte vara sjuk nu. Urs
I dag ska jag städa.. Töma garaget, och köra ut alla mina saker till förådet.. Det är la dags att göra det nu kan jag tro. Börjar tröttna på tjatet att de är i vägen. Sen ska jag försöka ta det lugnt resten av kvällen. Men det vet man ju alldrig om man får. Borde ju igentligen sätta mig och rätta uppgifterna jag skulle komplitera. Så jag är klar med dem till på måndag när jag börjar läsa nesta ämne..

Urs säger jag bara.. man kanske skulle gå tillbaka till sängen och stanna där någon månad ellet två..

PÖSS på er

Felstavning

Ha ha alla som läser min blogg har säkerligen stött på en eller fler felstavningar. Men hallå jag är väl bara mänsklig.. sen brukar jag inte läsa igenom inlägget innan jag postar det.. när man skriver en miljon bokstäver i minuten så är det ganska lätt att missa och trycka fel... KLAGA INTE PÅ DET.. Så länge det går att läsa gör det la inget tycker jag.. men vist.. Jag kanske ska börja använda stavningsprogram innan jag postar.. hi hi..

Ja ja.. Stör ni er på det så behöver ni inte läsa.. Annars kan ni ju få ett gått skratt över min stavning medans ni läser.. ¨¨

Kram till er alla

Ett skratt förlänger livet..

PÖSS

AJ

Två kvällar irad har jag fått gallstens anfall.. Nu är medecinen slut och huvudet spränger.. Urs vad trött jag är på detta.. Seg i hela kroppen och vill inget annat än att sova.. Men jag måste plugga.. Fy f*n säger jag bara..

Kolla upp numret till vårdcentralen för att få nytt recept.. Läkan som skrev ut det föra vet jag inte hur man får tag på och inte häller vad han heter.. Så jag hoppas Vårdcentralen kan hjälpa mig.. Sen får jag la gå upp till sjukan i regnet och hämta ut skiten.. För recept ska man ringa vårdcentralen mellan 13:00 och 17:00 .. Men jag vill ringa dem nu.. inge kul att vänta.. sen kanske de inte kan hjälpa mig.. Ja ja.. vem ringer man annars.. kanske kan de skicka mig vidare på vådcentralen..

Trött på att vänta på operationen nu.. Tidigast September har de ju sagt.. men jag har inte hört något.. borde jag inte få en tid snart??

Kramar till alla

Dikter

Sorgen försvinner ej

Solen i mitt liv
strålar som värmer
Droppar som faller
svalkar min kropp
Orden jag saknar
når mig alldrig
Färgen i blicken
Svakar för syn

Musiken från ovan
skänker mig glädje
Tron om fler
ger mig ett hopp
Vetskap om andra
lugnar mig ner
släkten i molnen
dig efter ser

Vill dig ej lämna
men valen jag ser
lämnar mig ensam
Du finns ju ej mer
Vill nu ängel
mamma mår bra
Sorgen den kommer
minska en dag

av Holly. M. P
______________________________

Smärtan i natten

Tankar om natten
smyger sig på
Tyst som katten
de kommer på tå

Smärtan i bröstet
höjer sin röst
Skriker och gormar
inget ger tröst

Ensam och frusen
sörjer jag dig
Inget i världen
kan ge dig tillbaks till mig

av Holly. M. P

Svårt

Varför är det så svårt för familjen att se att jag mår dåligt..
Varför är det så svårt för familjen att acceptera att jag inte klarar av vissa saker..
Varför är det så svårt för familjen att Förstå mina känslor

Svårt ska det vara.. Inget är lätt.. men när man förklarar så tycker jag ändå att de borde förstå..

Mini mini är född

Jaha som vanligt så är världen ute efter att jävlas med mig..
För det första så var jag vaken halva natten och måde så jävla dåligt över Robin.. kännde att jag inte orkar mer.. är så trött på att må så jävla dåligt.. och sen då.. jo jag lyckades väl somna så smånning om..
fick sms i natt.. men jag hörde det inte.. nu på morgonen vaknade jag och läste..
7 augusti klockan 13:10 föddes mini mini
väger 2950g och är 50 cm.. 
Jo sen var det ju det med.. Det blev en tjej..  FAN 
Så jävla orättvist.. Om man ser tillbaka på världen vem fan är det som har ofrat mest.. Vem är det som har gätt allt och inte begärt något.. Vem är det som om någon är världe något fint..  Nä .. Orkar inte mer.. Allt är så jävla sjukt.. 

Men men man får la bita ihop och se glad ut ändå.. Jävla skit..  

Uppdatering

Klockan 8:30 ringde syran..  BEBISEN HAR KOMMIT var min första tanke.. nä.. ingen bebis.. läkaren hade kollat hene igår kväll och då var hon öppen 1 cm..

Klockn 10:00 ringer syrans kille..  Nu var hon öppen 2cm och de skulle just ta hål på vattnet.. :D

Nu är klockan 15:32 och jag har inte hört något mer..

Tycker synd om syran.. det blev en långdragen förlossning.. inte som min som tog 6timmar från första värken tills hon var ute.. :D

Puss och hej

lillasyster

Nu ni händer det saker.. Lillasyster har nu åkt in för igångsättning i morses klockan 8:30.. Idag, inatt eller i morgon kanske det blir bebis.. :D

Nervös, nyfiken, orolig, glad och ledsen.. allt på sammagång..  urs vill veta vad som händer..  Men de lova att ringa om det händer minsta lilla.. än har jag inte hört något så allt är säkert bra..

Hoppas allt går bra nu lillen och mini,mini..  (mina smeknamn för syran och bebisen)

Länk

Men hallå.. alvaligt.. tycker synd om tjejen..
vill du skratta lite kolla in filmerna  på denna blogg http://amandavardet.blogg.se/2009/july/de-kommer.html#comment
Är hon äkta eller? Om hon är det tycker jag extremt synd om henne.. hur kan man vara så "blond".. Stakarn

Allt kommer lösa sig

Det kommer säkert lösa sig. Pratade med min pyskolog igår om att jag ville ha hjälp med att få jobb.. Hon skulle prata med en arbetsterapet (kan inte stava men det har ni säker redan märkt) som ska hjälpa mig med det..

Vill ju inte vara beroende av någon.. Jag vill klara mig helt själv för första gången i mitt liv.. Helt utan stöd och hjälp från varken familj eller soc.. Jag vill vara självförsörjande och inte behöva förlita mig på någon annan..

ALLT KOMMER LÖSA SIG!!!!

Klart

Nu är allt klart och jag är glad.. Jag har fått bildena från Stefans syster.. även om jag fick dra en vit lögn för att få dem :D
Gravstenen är betalad och det finns inte längre någon anledning till att jag ska ha kontakt med Stefan längre... så nu är han blockad på msn och borttagen på facebook. Så skönt att slippa han.. En mindre att bry sig om och som ständigt gör en ledsen..

That part of my life is finally over.

Bilder från folkrace

Det roligaste jag vet med folkrace är när det händer saker.. så följande bilder kommer vara på crachar

17/7 2009 det hände mycket den dagen men allt kom tyvärr inte med på bil. Ingen blev häller skadad så ingen ambulans idag..








Här har det ställt sig fint (en ligger på taket)




Den blå saaben lyckades ändå köra hem själv


Här följer en fin serier bilder
















Kolla bakstycket på den oranga bilen


Klara färdiga gå (funktionärena står berädda)

Sen tar det bara några secunder så vad det dags igen







Min bil är kvaddad :(


Snyggaste parkeringen på hela dagen


18/7 2009 Ingen alvarligt skadad men en ambulansfärd blev det




Så långt kom han







Den lille blå bilen har fått sig en ordäntlig smäll



Nästa takvurpa!! det är inte bra att köra upp på räcket


Björnligan (fuktionärena) vänder bilen rätt igen



Eftersom min förra bil blev kvaddad så har jag hittat en ny.. Vad gillar ni den??


Denna dags idiotprakering








Syskonbarna var med.. de hade kul en stund med att titta men sen måste de busa en stund de var så söta




Å så får Björnligan bända låss en bil ur räcket







En till rullning.. synd att jag missa själva händelsen bara




Det gick inte så bra för han utan det blev att åka skåpbil till akuten




Att ligga på taket smittar av sig


men björnligan är staka


Här var det högljut.. Basse tyckte det i 2 min i allafall


Bra start


En som tänkte göra om gårdagens parkering.. men han lyckades inte lika bra


en till som föredrar att köra upp och ned


men björnligan är på g igen




Så kramas vi lite när vi kommer ur alternativet










Varition fönöjer.. nu har många testat taket. vi tar sidan istället




Serie krock



Som vanligt så är det alltid någon som ska härmas och försöka vara värre



På duntis händer det alltid något är det inte bilar så är det viden som tar ett tält :)




Detta var allt från Duntis denna gång.. men jag garanterar att det blir fler gånger..
Detta är skit kul..  Ni som inte gillar bilar hoppas ni inte tyckte detta inlägg var för tråkigt och att ni uppskattade mina komentarer istället

Kramar till alla

Så sur

Nu har jag väntat i 4 månader på att få bilderna på min dotter, som Stefans syster tog.. kanske inte så lustigt att jag blir arg på han.. Igår skrev han att jag skulle få bilderna på kvällen.. klockan 24 ringde jag upp han då han fortfarande inte hade skickat bildern.. nu är jag extremt arg.. Jag skrek på han i telefonen och han var så jävla nonchalant.. Jag sa att om han inte skickar bilderna så kommer jag ner och hämtar dem. Jag sitter där tills jag får dem.. Då sa han bara.. "Och jag som inte har något kaffe". Jävla idiot.. Nä urs.. men nu ger jag mig inte.. Jag har rätt till bilderna på min dotter.. Nu får han se till att skaffa fram dem..

Sen har han skaffat sig en ny tjej och tror att jag ska bry mig.. Bryr mig inte ett piss.. tycker mest synd om tjejen som måste leva med en sådan Idiot.. Stakars Kristin....

Puss och kram till alla fina

RSS 2.0