25/2 2009

Idag har jag haft så ont i bäcknet... när jag vände mig inatt knakade de till i pubisbenet och sen dess har jag haft så ont.. käns som jag har gått ned i splitt eller nåt.. Under dagen har bebben vart väldigt vild.. kanske håller den på att fixera sig nu.. undra om det är förtidigt... eller om det kanske bara är foglossningarna som har blivit värre...

I morgon ska jag skriva kontrakt på lägenheten.. Mamma och jag ska ned till Platen efter hon slutat jobbet.. sen ska vi iväg och handla.. är så sugen på Vanilj yoghurt och flingor,,, mmm ska bli gött..

I dag har en MSN kompis BF.. inte hänt något men jag håller tummarna för att hon ska få snart... hon tror det blir en kille... få la se vad det blir...

Går in i vecka 31 i morgon.. min kompis som fick reda på att hon skulle ha barn för ett tag sen har blivit flyttad ändå längre fram.. BM mätte henens magen och hon har samma SF mått som mig.. jag har sf 30 (senaste besök) och det har hon med.. BM gissar att hon är i vecka 28 och ska därmed ha den 12/5 6 sagar efter mig :D ska bli kul att se.. tycker bara att det är lustigt att det inte mät och kollat hur långt gången hon var på UL (ultraljud).... Ja ja..



Tycker denna bild är så snygg

magbilder

v 29



V 30


20/2 2009

Nu har jag hafft pause från internet i tre dagar.. detta har hänt

Onsdag:  Glykosbelasning.. klockan 8 på morgonen.. smakade som äppel jo utan äppel.. inte så farligt som jag trode.. mamma var med och vi satt i ett ficka rum i två timmar.. hon sticka och jag löste sudoko .. Värdena var bra och ingen sockersjuka för mig inte..  Dan gick bra.. plocka i syranslägenhet.. hon bytte rum.. sen bar det iväg till Tornby och Ikano.. blev Toys are us och sen inne på Ikea spyde äldsta systersonen så det var bara att åka hem igen...

Torsdag: Jag fyller 25 år.. Vi städade i mammas lägenhet.. JAg byggde ihop en hylla vi köppte på Ikea och sen bar det iväg till soc för att lämna in pappaer.. efter det var det BM besök.. Hjärtljud låg mellan 130-152.. lägre än innan men det är normalt när man närmar sig slutet av gravidteten.. SF måttet var 30.. två cm större en innan.. normalt... hade dock socker i urinet.. men i blodet var det ingen avvikelse.. blir till att skicka ordling.. ska in med morgon urin på måndag.. kan vara UVI.. När jag kom hem hade mamma och syran städat mitt rum för att överaska mig..  TACK.. Sen blev det semla och tårta till kvällen.. 

Idag.. Vi åkte iväg till Barnens hus.. ligger mellan Askersund och Örebro.. hade faktisgt rätt kul... Barna hade superkul.. Sen åkte vi vidare till Marieberg (Örebro) och skulle shoppa... AJ vilka foglossninga jag hade när vi kom dit.. blev typ två affärer sen MC donalds.. Sen bar det av hem till Motala igen.. I Motala stana vi till vid Maxi och jag passa på att köppa det sista inför förlossningen.. Blöjor, tvättlappar osv...  Allt klart och nu ska jag börja tvätta alla kläder och packa väskan till bebben.. Skönt att ha det gjort.. känner ju att jag inte orkar så mycket länger,,, Så nu har jag läst ifatt alla inlägg på FL.. tog två timmar .. ska kolla alla 14 mail jag fått nu sen ska jag nanna.. vart en jobbig dag idag.. 

 

Lägenheten

Uppdaterar...

Nu på morgonen ringde de från Platen... JAG FICK LÄGENHETEN!!!!!
Nu är jag super glad.. inflynningsdatumet är 1/4 en månad innan bebben kommer :S Det kommer bli jobbigt men jag fick i allafall lägenheten som jag ville ha..

16/2 2009

Så sov nästan inget inatt och upp jätte tidigt (tidigt för mig). Vaknade klockan 07:50 och gick upp och bada.. sen iväg till försäkringskassan..   De skulle inte vara några problem att ta ut föräldrapenning 60dagar innan, så vi skicka in en ansökan. I och med detta så är lägenhets problemet löst. Med min föräldrapenning och bostadsbidraget + Steves pengar klarar vi av första månadens hyra utan soc hjälp.. skönt att slippa de,..

Sen var vi ner på Platen och sa att vi ville ha lägenheten.. det skulle inte häller vara några problem, men hon kunde inte ta beslutet så hon skulle prata med sin Chef i morgon och ringa mig sen. Hoppas hon hinner bara för på onsdag skulle hon på semester. Hinner hon inte så skulle hon ringa nästa vecka (men jag vill veta nu). Hon verkade i allafall mycket posetiv och det visade sig att vi båda fyller samma dag :D.. vi fyller båda på torsdag den 19/2.. hi hi..

Sen bar det iväg till Agneshög för att kolla lägenheten.. den var såååååå fin.. vill verkligen ha den nu.. förutom uteplats och gratis parkering var det comhem hus. (precis vad jag ville) och tvättmaskin ingår.. Jippi..

snabb titt på lägenheten.. sen hade vi 5 minuter på oss ner till stan för att jag skulle hinna till föräldra utbildningen...
    Det var inge kul.. urs vad tråkigt, Allt de pratade om visste jag redan. Alla skulle ha barn i mars/April och alla var äldre än mig.. Kännde mig bara överfödig där. Förutom det så var jag den ända som inte hade sambon med mig :(.. kände mig så ensam.. Så efter pausen så bestämde jag mig för att åka hem.. Jag tänker inte gå dit igen, ska prata med min BM om det på torsdag..


Så detta var min dag.. jag är super trött nu då jag inte sovit så bra.. hoppas på att få sova inatt..  Nu ska jag kolla familjeliv och sen nanna..


15/2 2009

Imorgon ska jag försöka få den där lägenheten jag ville ha iallafall.. har kommit på en lösning.. och funkar den så kommer jag skriva om den här imorgon.. hoppas i allafall att den funkar..  hjälp mig och håll tummarna för mig nu..

Ska på första föräldrarförberedelse imorgon med.. ska bli kul... hoppas jag i allafall..

skriver mer om det imorgon.. om jag orkar..

fredag den 13....... uu läskigt... eller inte 13/2 2009

Orkar inte skriva.. blev nekad lägenheten jag ville ha :'(.... hoppas kunna lösa det på annat sätt... återkommer..

Ledsen nu

9/2 2009

Idag är jag glad..  Soc beviljade min ansökan och jag har nu fått pengar JIPPI.. I morgon ska jag ringa och se om jag kan få lägenhet med.. se vilken storlek jag kan få och och hur mycket den får kosta..  Enligt min gammla handläggare får jag ändast ta en 2:a men jag vill ju ha en 3:a.. Hoppas jag får den lägenheten jag vill ha.. Jag har hittat en trea med uteplats i Agneshög som jag vill ha.. Problemet är bara att den är så långt bort från mamma så då måste jag köpa en bil med.. Men det får bli en liten bil.. vill hälst ha en golf 2 som jag hade innan.. tycker de är mysiga att köra och de kostar inte så mycket..

8/2 2009

Trode jag skulle föda inatt..  Fick så otroligt onda sammandragningar.. Jag bara satt och tjöt. Dels för att det gjorde ont och för att jag inte vill att ungen ska komma en.. Jag pratade med mamma som tyckte jag skulle ringa förlossnignen, men jag funderade lite på om det kunde ha med matsmältningen att göra så jag bestämde mig för att ta en promenad med hunden och hoppas på att det skulle gå över..
  När jag kom in så hade jag fortfarnde ont, men inte lika som innan. Jag satte mig i sängen igen och kollade tv.. Till slut så försvan verkarna helt och jag andades ut.. Klockan blev en 4 innan jag somnade.


Gud vad rädd jag var.. Jag trode verkligen att det skulle sluta illa. Nu är det ju inge bra täcken och komer det igen kan det hända att jag får föda förtigigt.. Vill verkligen inte det..  Tänk att behöva bo på NEO i två månader och att få en unge som kanske blir utvecklings hemad eller får en CP skada..


URS håller tummarna för att bebbe stanar två och en halv månad till...



Magbilder

Här kommer lite nya magbilder..  Magen växer fort nu..

V26


V27

1/2 2009

Söndag och BM besök :P

Så Lillsyran var med mig till BM, bara för sällskap.. Kom dit och fick väga mig..  Hi hi gått ned ett kilo igen.. Konstigt när magen växer men vikten går ned.

Så vi börjar med blodtrycket.. Det var lite högt men när jag lad mig ned på britsen så skönk blodtrycket.. Så då var det ingen fara..  Sen lyssnade vi på hjärtljudet.. det började med 150bpm men BM väkte bebben med den kalla gelen så den spratlade runt där inne och hjärtljudet gick upp till 168bpm. Bm sa att det var normalt och ville lyssna en stunde till bebben lugna ned sig.. efter ca 2 min gick det ned till 150bpm igen och vi hade lyssnar färdigt. Så mätt BM mitt SF mått som låg på 28cm.. Hon sa att det var ett bra mått och att man bara ska gå efter sin egna kurva så man ska inte gemför med någon annan. Vilket jag tycker är lågiskt då alla har olika stora magar i början av graviditeten..

Jag har vart väldigt trött på sissta tiden och bad BM kolla mitt järn värde.. Hon snodde lite blod och syran ville gå genom väggen.. Jag bara skratta åt henne. Fattar inte att folk kan vara rädda för nålar.. Det gör ju inte ont.. Vist hade det vart en kniv hade jag kanske vart rädd med.. men en liten nål Hi hi hi.. i alla fall alla mina värden var jätte bra och jag behöver inte äta extra järn.. Hon trodde tröttheten berode på att jag vart sjuk och att det kunde sitta i ett tag..

Uppdatering på Influensan.. Hostan gör mig galen men annars är jag frisk.. Host medecinen jag köppte i veckan funkar inte längre då det gått över från slem till torr rethosta.. Så jobbigt men jag överlever det med ska ni se..

RSS 2.0