Biltårta

Idag har jag gjort en biltårta till min komspis son som fyller fem år i morgon. Den blev skit bra och jag är väldigt nöjd. Det tog ca4 timmar att göra den..

Tårtbotten:
3 ägg
1,5 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver

Blanda först socker och ägg pösigt
Blanda mjöl och bakpulver i en skål sen blanda ner den i äggsmeten

ungen 173 grader i 35 min



Detta var en av tre stora och en liten plåt med smet



mellan har jag jordgubbs sylt och vanilj sås







Buttercream

250g florsocker
125g smör
2 matskedar mjölk
saften från en citron
+ karamelfärg om så önskas

Blanda först smöret och hälften av florsockret
Ta sen rästen av sockret och mjölken+citron och färg och blanda till en jämn smet
(kan förvaras i kyll i flera veckor




Fönstrena är smörgåsrån och däcken lakrits rullar

Listerna runt fönstrena är lakrits snören



Gula smartis funkar bra som lycktor och tårtglasyren blir ett fint mönster



Hoppas den smakar lika bra som den ser ut :)

Kramar till er alla

Grattis Robin

Grattis på tre månaders dagen min lilla ängel.
Hoppas du har en fin dag i himelen och att alla tar bra hand om dig där upp. Jag kommer till din grav senare idag hade jag tänkt för att gratta dig.. Förhoppningsvis har jag en vän med mig. Jag väntar fortfarande på att hon ska höra av sig..  Jag saknar dig massor min lilla prinsessa. Älskar dig min dotter.

Puss och kram från din mamma

Varmt

För varmt för att blogga idag.. Återkommer imorgon..

DEPPIG!!!!

Så deppig nu.. Vill bara ha någon att krama idag.. någon som kan sitta och hålla om mig.. någon som vill ge mig en kyss eller två.. någon som visar att han bryr sig..

Jag vet att du bryr dig ...... ! Men jag vill ha mer. Jag vill ha närhet och kärlek. Kan du ge mig det??? Saknar dig massor när du inte är här. Vet vad jag känner vet vad jag vill.. Men vad vill du??

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Vill bara skrika rakt ut.. Vädret är vakert men i min skälla är det storm, Oväder, Orkan. I mitt hjärta finns det massa smärta som ingen kan förstå. En längtan som igen kan uppfylla. En Saknad av ett mirakel. En oändlig smärta som igen kan lindra..
En dag som denna vill man bara lägga sig ned och dö..

AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

HJÄLP MIG NÅGON

Dikt

Allt som du ger


En glimt av din skönhet

En stänk av ditt mod

Ger mig en styrka

Att leva kvar på vår jord


Din röst i natten

Små ord som du ger

Ger mig en vilja

Att höra många fler


Allt som du säger

Och allt som du ger

Får mig att vilja så

Mycket mer

av Holly M.P.


BIM

I spok to soon..  F.A.N ingen Februari bebis här inte.. Jag vill bara gråta.. Nya tag näste månad då.. BIM 20 Juli ägglossning runt den 5 juli.. Kanske blir det en mars bebis Till.. Hoppas bara det inte blir samma datum.. Måste ju fira min prinserssa den 25 mars när hon fyller 1 år..

Deppigt idag.. :(

BIM

Har som jag nämde tidigare BIM någon gång mellan 22-26 juni.. Så nu är längsta väntan slut.. Nu kommer jag uppdatera varje dag så får ni följa min vägg till + eller - denna månad..

22 juni.. ingen mens i sikte.. :)

Plugga

Har börjat plugga idag.. SvB blir det nu i fem veckor.. Sen ska jag plugga Religon och Samhällskunskap.. Nu ska jag äntligen bli klar med gymnasiet så jag kan gå vidare i livet.. Utbilda mig till det jag vill och sen skaffa ett jobb.. Det är inge kul att gå runt och inte ha några pengar.. Och inte finns det några roliga jobb om man inte har utbildning, om det nu finns några jobb överhuvudtaget..

Men men Solen skiner.. Jag är yr och seg efter gallstens anfall nu på morgonen.. men för övrigt börjar jag se en ljusglimt frame i horisonten.. :)

RIP Daniel

Kan inte fatta det.. Känns overkligt..

Fick idag veta att min systers föredetta killes Lillebror blivit mördad.. Han hade åkt till Öland över Midsommar. Iallafall så hade några börjat bråka, så han gick i mellan för att försöka stoppa bråket. Då blev han knivmördad av en av dem..  Det är så hemskt.. Mina tanker går till Bobba.. en superfin kille som förlorat sin lillebror..

Det är inte kostigt att folk inte vill hjälpa till längre.. Det här att om man ser en tjej bli misshandlad på stan tex. så går folk bara förbi.. Men det är la inte så lustigt när det händer saker som modet på Daniel..

Urs ska tända ett ljus för Daniel och Robin nu.. Vila i frid ni fina änglar..

Midsommar

Jag hade jätte trevligt på midsommar.. var den ända som var nyckter (pga gallstenen) men det var super kul i allafall.. Jag firade midsommar med min kompis Linda och hennes familj.. även en kille som heter Nick.. (potensiel framtida pojkvän??????) Nick har bjudit mig på date. Han vill att vi ska gå på bio i veckan..

Slapp gallstenen på midsommar i allafall.. inget anfall senaste dagarna.. Så skönt..

Snakade alvar med min kill kompis igår.. (samtalet är förtillfället hämligt) Håller i allafall tummarna och hoppas på det bästa..  Förhoppningsvis kan jag komma med glada nyheter närmsta dagarna/veckorna.. :)

Här glottas det på DR Quinn för fullt.. så glad att jag fått tag på alla avsnitten :) älskar verkligen DR Quinn..

När detta avsnitt är slut ska jag bort till Killkompisen och grilla..  Ser lite gråt utt på himlen.. men hoppas på uppehåll ett par timmar till..

Puss och hej

Kommentarer

Tack för eran syn på saken.. Nä vi kan inte åka till något annat sjukhus. Vi kan ringa LKPG men det kommer bli väntetid där med.. Det ända sättet att få en tidigare operaions tid är om det blir infiktion då blir det akut.. Så jag får se glad ut och vänta tills September.. URS

Nytt besök på akuten

Nu börjar jag bli riktigt trött på detta.. 6 i morses vakna jag av att jag hade Gallstens anfall igen.. Denna gång hade jag även en smärta längre ner i buken.. en ihållande smärta som inte ville släppa.. Jag tog min medecin och sommna om.. Klockan 2 vakna jag.. Då  har jag fortfarande en ihållande smärta i buken,.. känns som någon stoppar in sina fingrar i magen på mig.. Jag blir rädd för att det är en sten som fastnat i gångarna så vi åker då in till akuten igen.. först klockan fem kommer vi därifrån.. När det är inte en sten det är något annat.. Läkaren vill skicka mig till Gyn men jag vägrar.. Jag vill inte att det ska vara mer fel på mig. Räcker det inte med den skiten jag redan går igenom.. nä nu verkar det som det är något nytt som uppståt.. Jag orkar faktiskt inte mer nu.. Börja känna som jag sa till en anna tjej att hon inte skulle göra.. att vår gud är en extremt grym gud.. Varför räker det inte med att jag förlora mitt barn.. måste jag få massa sjukdommar uppe på allt med.. Nä jag vill inte mer nu.. Jag lovade i allafall att om det blir värre så ska jag åka in igen och genomgå en gyn undersökning.. men jag har ingen lust att göra det om detta försvinner av sig själv.. Jag hoppas att det kommer göra det..

AAAAAAAH det får inte vara mera fel nu.. TRÖTT

Komentarer och läkarbesök

Tack för kommentarena.. Jag är som sagt jättenöjd med tatueringen

Blev så ledsen idag.. Var hos läkare på grund av att jag har gallsten. Jag får annfall var och varannan natt.. Men jag får ingen operations tid fören i September.. En annan sak med., Läkaren sa att jag får inte bli gravid nu om jag ska opereras.. F*N... Jag vill ju inget annat nu.. Men jag har valet.. Opereras i September och må bra sen eller gå i nio månader+ tiden det tar att bli gravid och ha ont.. Vad ska man välja.. Jag vill ju så gärna bli gravid.. Ska jag riskera att bli gravid eller ska jag lägga det på hyllan så länge.. Jag vill ju bli gravid nu.. Urs vet inte vad jag ska göra.. Jag kan ju redan vara gravid med.. det vet jag inte.. F. A. N säger jag bara... Vad gör jag nu.. Svälter mig eller lever på kräm?? Vad gör man.. varför ska jag drabbas av detta med.. Räker det inte med att jag förlorade min dotter eller!! Urs vilken grym gud vi har.. Jag tror att det finns en mening med allt som händer.. men va f*n menar han är meningen med att jag ska ha gallsten till September?? 6 månader har jag haft det då.. nä urs säger jag bara...

Så arg jag är idag..

Tatueringen

Jag säger bara två ord.. Wow och AAAAAAAJJJ.. Satan vad onte det gjorde.. Men hela tiden tänkte jag.. Jag gör detta för min dotter..

den blev i allafall så bra och jag är så nöjd med den.. 

Här kommer ett reklam inslag.. Gå och tatuera er hos RED CAT och fråga efter Figge.. Han är bara så bra på alla sätt..

I allafall jag fick ett super bra pris.. Jag betalade 1800kr för den.. en timme ritade han och sen tog det två timmar att tatuera.. så tre timmars arbetstid och matrial för 1800:- inte illa..

När jag hade betalat så sa han Du har 30 dagars öppetköp.. Bara sa jag så om jag inte är nöjd kommer jag och lämnar tillbaka den,, Ja ja men sa han.. vi plockar bara fram osthyvlen..  AJ.. nä jag tror jag behåller den.. :)

Här kommer bilder på min super snygga tato!! :P





Närvös

I morgon ska jag tatuera mig.. Super nervös är jag. Jag hoppas i allafall att det blir bra.. Jag ska tatuera mig hos Figge.. Han ska enligt mina vänner vara den bästa i Linköping.

Snart ska jag i allafall åka in till LKPG och sova hos en kompis.. Frågan är bara vad man ska göra i morgon mellan 8:30 och 12:00 då kompisen är på föräläsning!! Några förslag?? :P

Jag hoppas i allafall på en bra dag..  Jag lägger upp bilder på tatuerningen i morgon eftermiddag / kväll när jag kommit hem

Kram till er alla

Graven

Nu har jag varit till Maxi och köppt Rosor som jag har planterat vid graven.. Det blev jätte fint






Trött

Det blev en tur till Akuten i natt igen..  Börjar bli så j***a trött på detta nu.. De gjorde ett gravtest på mig med, det var negativt, men jag har inte BIM fören den 22-26 juni så jag ger inte upp ännu..

Läkaren fick ett utbrott villket läda till att mamma fick det med. Läkarn kom in och vifta med armarna och fråga varför jag inte tagit mina tabletter!! Jag sa det är onödigt för de hjälper inte. Han blev arg och sa jag fattar inte varför de inte hjälper. Men hallå det är samma läkare som jag haft innan det var till och med han som gav mig tabbleterna till att börja med. Fatta nadda.. Fick i allafall en reäl utskällning. Antar att han trodde att jag bara vill ha knark.. Han sa att de andra tablleterna är knark i och beroendeframkallande. Mamma blev skit arg och börja skrika på han.. Då skulle han känna på min mage. Då sa han surt du har ju gått ner massa i vikt snabbt. (som du får skylla dig själv att du har ont) Då sa jag men jag fick barn för ett tag sen. Då fråga han om jag amma barnet. Nä hon dog sa jag. Då backa han undan, hans tonläge förändrades helt och han sa nu blir jag ledsen. (Hon var utläning och svenskan var inte den bästa så jag antar att han mena förlåt eller jag beklagar sorgen) I allafall sa han då.. du ska få en tabblet på en gång.. Nu kom nästa mening som gjorde båda mamma och mig upprörda. Du ska vara glad att det bara är gallsten du har. Det finns de som har det värre..  VA!!! har det värre.. hallå Han sa med att man kunde jämföra gallsten med att föda barn. Då sa jag till han att jag föder hälldre barn igen än att ha såhär ont!.. då gick han..  Men hallå andra har det värre.. Hallå man får la se på helheten.. Visst jag tror säkert andra kan ha en värre smärta. men uppe på all smärta för gallstenen så har jag en oerhörd smärta efter min dotter. Och hur f*n kan man vräka ur sig att andra har det värre.. Precis som hallå sluta gnälla det där är väl inget att gnälla över ( Han la ju även till att han själv alldrig haft gallstens anfall) Hur kan han då veta..  När man ligger och har skit ont vill man inte höra hur illa andra har det.. Man vill bara har hjälp och kanske lite meddlidande.. Jag hade aldrig talat om för någon som har onte.. äää det är väl inget jag har gallsten det gör mycket ondare. Vilken j****A docktor alltså..
Efter jag fått tabbleten kom han in igen. Sa jag är inte arg och hoppas du blir bättre..
 
Ursäkata klago inlägget.. men jag blev bara så arg på han!!

Borta

Idag har jag vart till LKPG och shoppat.. Nu ska jag till en kompis.. Blir borta tills i morgon så det blir inget långt inlägg idag häller..

p.s. Ont i tjejmagen idag :P D.s. Inget sagt med det.. ville bara meddela.. Hoppas kan man ju.. :P

Inget inlägg

Blev inget inlägg Onsdagen..  Sommnade klockan 4 och vaknade klockan 7 med gallstensanfall.. nu klockan två på natten är jag fortfarande yr av morfinet.. Orkar inte skriva något..

I morgon.. eller rättare sagt senare idag, ska jag försöka ta en tur till LKPG med killkompisen.. Han behövde handla inför resan till Vilhelmina och jag vill med shoppa lite.. Fick pengar från dödsbo idag.. de pengarna jag lagt ut på minnesstunden.. Så det blev ju ett par hundra extra i kassan,,

Kram och natti

Gravstenen på plats

Idag ringde de från begravningsbyrån och sa att stenen var på plats.. VA sa jag.. det skulle ju ta 7-8 veckor.. vad fort det gick.. Jo sa han det tyckte de med.. I allafall så har jag vart upp och kollat nu.. Jag är så nöjd med stenen .. det blev så bra.. Fotade lite med..









Så glad

Jag är så glad att jag har er fina blogg läsare som skriver så fina komentarer jag blir aldeles rörd.. Tack !!! Ni förgyller min dag

Tänk posetivt

Jag tänker posetivt :D Jag tänker ++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++
+
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++

Se ni vad posetivt jag tänker :D

Resa

Vi är mitt uppe i att planera en resa.. Först ska vi till Lund på midsommar dagen, min gammelmoster fyller år..  Sen blir den en resa till Lappland Vilhelmina.. Kulligt.. Min killkompis ska följa med.. änu kulligare.. Ska bli så roligt.. en vecka mitt ute i ingenstans.. Hoppas på att få låna morbrors stuga så man har tillgång till tv och el.. annars blir jag galen.. Får vi inte låna hans stuga så har mamma en kusse som har en stuga inte långt därifrån så då kanske man kan låna den..

Min svenska sida av släkten kommer ju från Vilhelmina /Dorotea så man har lite och välja på där uppe.. ÅÅ vad jag längtar..

Ja nu börja ni säkert att fundera igen.. min svenska sida.. nä jag är inte svensk.. eller nu är jag det men jag är född i England.. Flyttade till Sverige när jag var 1,5  år gammal.. min mamma är svensk och min pappa britt (så nu var det förklarat med) :D..

bebisbak inlätt så nu håller vi tummar och tår alla.. !!!

Kramar

Lite visdomsord till alla mammor

Älska och ta hand om varandra

Man vet inte hur värdefulla de är fören man förlorat ett barn. Ta vara på varje minut ni har tillsammans, och älska varandra!!

När barnen är jobbiga tänk på hur glada ni är för att ni har era små hos er.

När de skriker och bråkar tänk på vad skönt det är att få höra era barn.

När barnen inte lyder. Tänk på hur vackra de är och var glad att du få se dem.

När barnen är som värst ta upp dem i famnen och berätta hur mycket du älskar ditt barn.

Jag fick alldrig ta hem mitt barn

Jag fick aldrig höra mitt barn gråta

Jag kommer aldrig få se mitt barn igen

Och aldrig få tala om hur mycket jag älskar henne

Man lever på lånad tid, man vet aldrig var framtiden för med sig. Jag trode aldrig det kunde hända någon i min närhet eller mig. Många tänker nog så. Men man vet aldrig!! jag vill inte göra någon ledsen eller få någon att må dåligt. Jag vill bara att ni ska ta er tid att se på era barn och skatta er lyckliga att de är i livet. Att ta vara på den tid ni har tillsammans.

ÄLSKA VARANDRA

Namsdag

I går hade min lilla flicka Robin namnsdag.. GRATTIS MIN LILLA PRINSESSA!!!


Ägglossning på g

Den 7 idag och nu verkar det vara dags för ägglossning.. Håll tummarna nu!!! Denna månad kommer guldägget!!!

SS har varit här med alla mina saker nu.. det är skönt att det är gjort.. Körde även bort en vända till förådet med lite av mina saker.. Har klagas det för fullt över att mina saker tar upp hela gareget.. Så nu är det dags att få bort det..

Gissa vart jag ska nu!!! ingen som vet?? HA HA HA.. svårt att gissa va.. samma ställe jag går till varje kväll kanske.. :P
Hi hi.. ingen som kan gissa vad jag ska göra häller!!! Ni får tro vad ni vill.. :P nu ska jag i väg och kolla film i allafall..

Kramar till alla goa!!!

Förklaring

Många verkar ha blivit förvirrad av mitt föra inlägg, så här kommer en förklaring! Jag har för närvarande ingen pojkvän, men jag försöker ändå bli gravid. Alltså jag har kommit fram till att jag vill ha barn men jag vill inte ha någon karl. Det finns bara en jag vill ha men han vill inte ha någon nu vad jag vet..

Jag antar att folk kommer bli upprörda av detta inlägg. De flästa anser att man inte borde skaffa barn om man inte har en pappa till barnet.

Mitt argument är följande:

1. Jag kan ta hand om ett barn själv
2. Min familj stöttar mig i mitt beslut
3. Familjen kommer finnas där för mig och barnet
4. Barnet kommer bli lika älskat även om h*n inte har en far
5. Det finns många som får barn som växer upp utan far och de mår bra ändå

Det är inte lätt att bli gravid utan det kan ta lång tid. Skulle jag lyckas nu så skulle jag vara glad. Det finns ju ändå en chans att jag hinner finna den rätt och få barn med han. Men jag vet att jag inte kan vänta på den rätta. Han kanske alldrig dycker upp. För att jag ska kunna leva vidare måste det finnas en mening med mitt liv. Jag har en dröm som måste uppfyllas, och den drömmen är att bli gravid. Att skaffa ett syskon till min lilla ängel.

Ni kan aldrig förstå hur jag mår, men försök att leva er in i min sitvation och fundera på om ni inte skulle känna samma sak.

Att skaffa ett syskon till Robin är det ända som finns i mitt huvud nu. Det känns som det ända rätta. Det är ända anledning till att jag fortfarande är i livet.

Jag kanske inte borde posta detta inlägg för det kommer säkert starta en diskution om hur fel det är. Att ett barn måste få ha en far o.s.v. men tro mig jag vet redan det. och jag har tänkt på det med. Jag vet att ni säkert tror att jag är egoistisk som skaffar barn utan att ha en pappa till barnet, men det kan jag lova att så är inte fallet. Jag kommer göra allt för barnet och leva ändast för att barnet ska må bra. H*n ska få allt av mig, och jag kommer alldrig lämna h*ns sida.  Jag tror inte ett barn kan få det mycket bättre än vad den kan få hos mig/oss/familjen. (därmed inte sagt att någon annan inte kan vara en lika bra förälder)
Och nej jag kommer inte lura mig till ett barn. Killarna i fråga kommer bli underättade hur läget är och vad jag vill så inga kommentarer om det tack.  Frågor om hur jag tänkt bli gravid vill jag inte höra häller för dem kommer jag inte svara på. (hur det ska gå till är privat och spelar ingen roll)

Kär???

Jag är nog kär.. vill spendera all min tid med dig. men jag vet ju inte vad du vill. Vet att du vill ta det lugnt. det vet jag, men jag vill inte annat än vara nära dig. gosa och finnas där med och för dig!!
Vill att du håller om mig och pussas och kramas med mig.. Önskar att jag fick vara din och du ville vara min.. Jag vill göra allt för dig, hjälpa dig och ta hand om dig..

Jag har aldrig kännt så för någon tidigare, Känns som jag kan prata om allt med dig. Du är min bästa vän, men jag önskar att vi vore mer. Jag vet inte vad och hur jag ska säga för jag vill inte skrämma bort dig häller.. Jag önskar jag viste hur du kännde för mig!!

Tack för att du finns i mitt liv. Jag kommer alltid vara glad för att du är min vän även om det inte blir mer än så..

LKPG

Idag har jag varit i Linköping.  Jag hjälpte en kompis att vara barnvakt. Vi tog en sveng till Ikano och där träffade jag min kompis som bor i Kalmar. Jag har inte träffar henne på 3 eller 4 år. Det var jätte trevligt. Fick se hennes lilla dotter som är 7 veckor med. ´Jag saknade verkligen Robin då.

Nu ör jag hemma igen men jag är supertrött.. Sov kanske 4 timmar inatt,. Det är meningen att jag ska bort till min kompis senare. men jag funderar på om jag ska skita i det.. Men det är faktiskt kul att vara där.. Kanske få ta en power nap och sen gå bort..

Kram

Grattis!!!

Fick idag veta att min kompis, som jag berättat om innan.. Hon som inte visste att hon var gravid fören hon var i fjärde eller femte månaden. Fick en son i Söndags

Grattis E!!!!  Hoppas förlossning och allt gick bra..

HSAN anmälan

Idag ha ja skrivit HSAN anmälan. Nu ska jag bara bort till affärn och posta den med.. Den har legat allt för länge och retat gallfeber på mig.  Jag vill att allt ska vara avklJag vill ha alla svaren och jag vill att gravstenen ska komma på plat. Jag vll bli gravid igen och komm a påfötter. Igår postade jag anmälan tllö en kurs med.. nu vill jag bara gå vidare med livet. 
Jagär trött på att bara sitta och deppa hela dagarna. Hade det inte varit för min undrbara vän. e jag nog alldrig kmmit ut.. 

Karamar 

Operation ???

Fick en kallelse på posten idag till kirurgiska kliniken i Linköping.. Anntar att det är för operation.. står inte mer än att jag ska vara där den 17 juni 13:30.. Jag hoppas i allafall att det är att jag ska opereras..

Blir lite fundersam bara.. Jag har tid för tatuering den 16:de.. hoppas  det inte blir några problem.. :S

Kramar

Dikt från en vän

Lilla ängeln Robin

Du lilla sötnos

En kort stund på jorden du fick

en stund för att träffa mamma, pappa, familj och vänner

Du ville visa vilken kämpe du var och vilken liten söt guldklimp du var.

En liten blick, en liten kalpp du vill ha från dina nära och kära,

du fick mer än så, många blickar, klappar och oändligt med kärlek

I allas hjärtan kommer du alltid att finnas

Du lilla sötnos

Bland pluffsiga, mjuka moln du är med gamel morbror och massa barn

Du varkar över mamma, pappa och alla dina nära och kära

Öerhört älskad och oerhört saknad

Helene. N.L


Galen

Jag blir galen på mig själv.. sitter och läser andra änglamammors blogga och stortjuter. Men jag kan inte låta bli.. det känns verkligen när man läser om de små liven. Och nu förstår man hur många det igentligen är. Det dör alldeles för många barn. Jag hade ju alldrig trot att det händer så ofta som det gör.

Hittills känner jag till fem barn inklusive Robin som dog i Mars. Jag fattar inte.. Det är inte rätt att små barn ska behöva dö..

Det gör så ont att veta att så många oskylldiga små barn ska mista livet.. det är inte rättvist.. JAg byter gärna plats med alla de små barna om jag bara kunnat..

Kramar till alla starka ängla mammor

Löfte

Jag ska försöka börja skriva varje dag.. Inläggen har varit väldigt glessa men jag har upptäkt att jag har trogna läsare nu och tänkte att ni kanske ville läsa mer.. 
 
Mår lite bättre idag.. Har varit ute i solen och fösökt att inte bränna mig :P (lättare sagt än gjort)

Jag gick i allafall över till min kompis sen och han var jätte snäll mot mig.. det är skönt att man har någon som kan pigga upp en när man känner sig så nere..  Vi kolla film och så fick jag myssa lite innan jag gick hem.. var hemma ungefär 00:40.. stakarn skulle upp och jobba klockan 5 sen men jag fick vara kvar ganska sent ändå..  Jag är så glad att jag har en så bra vän.. Och Jag hoppas han vet hur mycket jag uppskattar hans omtanke och all hjälp jag får av honom..

Här kommer lite myssiga bilder från Systersonens föddelsedags fest igår.. Han fyller ju 5 på onsdag.. Tiden går så fort.. Tänk att den äldsta fyller 8 i november.. känns som det var igår han föddes ju..



Tre av syskonbarnen Rasmus 7 Sebastian 5 och Amanda 2



Lilla systersonen Jason 1 år



Minsta syskonbarnet i magen.. 50 dagar kvar idag till liten ska födas



Jag tror Basse hade en bra dag i allafall

RSS 2.0