Utekväll igen

Jaha nu blev det ut igen!!

Vi funderade länge och väl på att gå ut.. vi sa vi ska ju ut nästa helg.. är ju lönehelg och då kommer ju det vara mycket folk.. helgen innan löning är det la ingen.. Men de som är ute då är ju de som har pengar (rika) och ska man ragga vaför inte ragga på de som har stålar.. :P

Vi åkte i allafall ner till LKPG och gick in på Hamlet.. Inte en kotte nder 40 :S..
Vi gick vidare till plaza,, inte en kotte över 20.. Nä urs.. ingen helg för oss mellan 20 0ch 40 kan jag ju säga.. Men jag hittade en söt vakt att flörta lite med.. :P J hittade en kille med att flörta med..

Idag är jag bakis.. fan bukar alldrig bli bakis ju.. men det blev nog lite för mye igår.. Innan vi äns han ut på krogen så han jag däcka och springa på toa fler gånger.. På vägen till baren hosta jag och fräste en del med.. urs vad jag mådde illa..

MEn väl inne gick det.. bra och vi hade kul i allafall..

Nu ska man försöka orka städa lite här.. det kan behövas..

Kramar till er alla

filmkväll igen.

Har jobbat idag.. blev två snabba jobb sen hem och käka lite mat.. sen blev det ett jobb till.. Nu har jag och J settat och spelat Silent Hill ett par timmar.. fan var rädda vi blev.. satt och skrek som små tjejer!!!

Nu ska vi kolla på film.. eller jag ska göra det i allafall.. de andra har svårt att bestämma sig :P jag får återkomma om filmen och annat i morgon :P


filmkväll

i kväll har vi kollat på två filmer.. Först blev det en skräkis.. fy vad läskig den var. kände att det fick bli en till film för att kunna somna sen.. Så vi slog på en triller.. Önskar nu att vi stanat vid den första..

Denna film handlade om en tjej som blev av med huset för att komunen hade gjort fel och sa att hon hade skatteskulder för ett företag som hon aldrig hade ägt..  I alalfall så flyttade en ny familj in i detta hus medans allt var i utredning. Och hon skulle få tillbaka huset.. men han ville inte sälja tillbaka det.... Det ena läde till det andra och det blev ett väldigt sorligt slut..

Anledningen till att jag tyckte denna film var jobbig var för att ett barn dog.. Jag kännde med pappan och mamman.. kom så väl ihåg känslorna när Robin dog.. Urs och fy säger jag bara..

Men i annat fall så var filmerna jätte bra.. Den första filmen heter Amytivill 2 och den andra Ett hus av sand och dimma. Jag kan varmt rekomendera båda..  Men nu är klockan mye och jag ska upp tidigt i morgon så nu blir det att försöka sova.. inte för att jag tror att jag kommer kunna somna så lätt i natt..

Kram till er alla i alalfall och sov gött alla fina där ute

utgång fortsätter

Så Vi var in på Hamlet i Linköping. Där var det inte mycket folk så vi gick vidare. Tog en sväng förbi Harrys men där var kön två mil lång. Det var kallt och vi kände inte för att stå där och vänta. Så vi gick vidare och hamnade inne på Möners (tror det stavas så).. Där var det inte häller mycket folk men jag tog en öl där i allafall och vi satt och prata ett tag.

Det kom en kille och satt och prata med oss.. han fråga om vi viste var toaleten var. Sen tände han vårt ljus vid vårat bord och sa att hans vänner var någon stans där på puben. Sen reste han sig och gick ensa, ut ur puben.. 
ÖÖÖÖ han skulle ju på toa och var var hans kompisar då??? Ja ja

Sen kom en annan kille och satte sig hos oss.. Han fråga om vi skulle stanna där eller om vi skulle vidare.. Klockan var då nästan ett och de skulle stänga möners så vi gick tillbaka till Hamlet.

På Hamlet kom han i gaderoben ihåg oss så vi behövde inte betala för jackorna vilket var nice.. Lyckades även bli bjuden på en drink på Hamlet..

Klockan tre stängde de på Hamlet och det blev hemfärd.. Jag hade skit roligt. Det var första gången jag var ute på krogen på kanske 5år.. Men så jag skratta och jag sömnade gött den natten kan jag lova..

Dagen har varit jätte seg och jag har varit trött.. blev att sitta och prata en stund när man kom hem sen blev det ju dator med så klockan blev närmare 6 innan man somnade.. men som sagt fan vad kul man hade...

Utgång

Hade en jätte trevlig kväll men jag skriver mer om den i morgon för nu är jag så trött.. Hoppas bara inte jag är allt för bakis i morgon!!!!


Aj

Urs vilken dag.. mår illa.. spyr en massa och har ont i hela kroppen..

Känner inte för något.. vill inte vara ensam idag.. men här sitter jag i allafall ensam och ingenstans att ta vägen.. Men men vad gör man när man inte har någon att gå till

varmare..

Yeah jag har nu lyckats få upp ett till 24 grader.. :P kanske man kan få upp ett till 25 med ju .. :D

Nä ni.. jag lyckas inte.. det blir inte mer än 22 grader här inne verkar det som.. så jag får la frysa.. Men det lär ju vara varmt på ovanvåningen när man ska gå och sova sen  :P  GÖTT GÖTT

snille blixt

nu har jag bestämt mig.. Jag har tagit min sista cigg.. denna gång ska jag klara det och jag vill blogga om det..
Kanske kan man med det hjälpa någon annan att sluta.. eller få stöttning, tipps och ideer..

Med ett rökfritt liv kommer jag må bättre. Ha mer pengar över. Öka chanserna för ett bra och spännande liv. Och självklart öka chansen för att få ett frisk barn i framtiden.

Röker man inte så ökar chanserna med att bli gravid. Att röka under gravidteten ökar chansen för astma och andra sjukdomar hos barnet samtidigt som risken att få ett mycket litet barn är väldigt stort..

Följande länk tar dig till min sluta röka blogg..

http://smultronrtbebis.blogg.se/slutaroka/?tmp=14185552

Vi syns där.. nu ska vi alla bli rökfria

Gratis sms

Kom igen nu vänner hjälp mig och dig själv!!!!

Klicka på följande länk.. registrera dig och skicka gratis sms varje dag.
smidigt och gratis.. Du har t.o.m en adressbok där du kan spara dina numer!!!

http://www.gratissms.se/bjk7m1v9lo

pöss

Nu kommer värmen sakta smyggandes.. har kommit upp i 22 grader nu.. men jag ger mig inte fören jag kommer upp i minst 25 :P (frusen av mig) Jag vill ha sommar och sol..


värme

Urs vad kallt det är.. längtar verkligen till sommaren nu..

Men nu har jag tänt i kakelugnen.. så då äre bara att sitta och vänta på värmen..

snart snart snart snart snart!!!!!

Nytt läge

Har fixat nytt läge i livet nu.. Har flyttat in hos en kompis och ska jobba åt na för att få det att gå runt och för att kunna betala av lite skuldet.. Det är otroligt vad man kan dra på sig mycket under en kort period..

I allafall så nu bor jag hos J och hennes dotter A.. och på Måndag börjar allvaret.. Inget sitta och slöa hela dagarna längre.. inget mera sitta och deppa över Robin.. Nu ska jag ut och göra saker.. jobba hela dagarna.. Okej vissa dagar kan jag få ledigt om jag vill men jag har i allafall en syselsättning nu..


Lång dag

Så igår vart den en lång dag.. uppe med tuppen.. blev väckt klockan 6 då jag var barnvakt.. Skulle få frukost i barnen, klä på dem och sen köra dem till skolan/dagis..  Tre ungar 7,5 och snart 3 år gammla.. Men jag klagar inte.. mina syskonbarn är det käraste jag har och jag skulle inte byta ut dem mot något i världen..

I allafall sen var det bara att vänta.. De två minsta hade inskolning så jag fick hålla mig i närheten..

Efter det blev det en sväng iväg och städa med kompisen.. var ett flyttstäd.. men vi var tre stycken så det gick ganska snabbt..

Klockan 6 var jag sedan i Motala för att umgås med en kompis.. Blev att stanna över natten.. Men han slutade inte fören 23:50 och var hemma lite över tolv så blev en lång väntan..  Idag blir det med en sådan väntan då jag bestämmde mig för att stanna en natt till.. Han åkte vid tre och är hemma straks efter tolv i dag med..

I allafall när han komm hem blev det en del snak och sen film.. klockan var la närmare två halv tre innan man somnade sen..

I dag blev det inte upp med tuppen.. vackna av hans väkar klocka 09:00 men de tog la en timme innan man gick upp.. efter det glode vi på tv tills han åkte till jobbet klockan 14:00

Nu sitter jag här själv.. Har varit en vända på stan och fixat med lite papper.. nu ska jag bara ta det lugnt.. slösurfa lite och chatta på msn till han kommer hem..


Nytt

Nytt år nytt liv ny blogg.

Jag känner att det är dags att återuppta bloggandet. Många läste min blogg innan och gör fortfarande som jag har märkt.. Därav är det dags för mig att börja blogga igen. Nu kommer jag ha två bloggar. Först denna som alla har tillgång till sen har jag en till som endast få utvala få ha tillgång till. De är endast de som har en blogg som kan få tillgång till den. Ni skriver då ett inlägg tillsamans med eran bloggadress så ska jag där svara med andress annvändarnamn och lösen ...
Anledningen till att ni måste ha en egen blogg är för att jag ska kunna se vem du är så att inga obehöriga får tillgång till bloggen..

Massor med kramar till er alla!!!

RSS 2.0