Akuten

Blev en tripp till akuten i natt vid tre tiden.. Jo då jag har fått Gallsten.. Ha ha ha vad kul.. Först stak de mig tre gånger för att försöka få blod.. sen fick jag en spruta i skinkan AAAAJJJ vad onte det gjorde.. har fortfarande ont efter den..

Så vad händer nu.. jo jag ska få en remis för ultraljud.. sen blir det kanske operation... men jag säger bara det.. ska jag opereras så kommer jag kräva att få operationen i Linköping.. Jag litar inte på motala lassaret för fem öre nu mera.. som ni säkert förstår...

Härligt väder i dag i allafall .. I morgon kommer Stefan hitt... och på fredag kommer prästen igen för att fortsätta med planerna inför begravningen..

Nä nu ska jag ut i solen igen.. vi håller på att bygga en skit snygg fontän på baksidan... ska se om jag orkar så ska jag ta ett foto och posta det här... blir så jävla bra..


Kommentarer
Postat av: Malin

Skickar en hög med styrkekramar till dig även om jag förstår att de inte gör din sorg lättare. Den 26:e mars förra året föddes min dotter (i vecka 34)med en rad missbildningar. Vi levde i en fruktansvärd ovisshet men lyckligvis klarade hon sig. Jag kan som sagt inte föreställa mig din sorg men jag kan ändå förstå. Du har en bedårande liten ängel och jag hoppas att du hittar styrkan igen! /Malin

2009-04-13 @ 18:47:38
URL: http://chilloutdude.blogg.se/
Postat av: Camilla

Fy så jobbigt. Hoppas de hjälper dig med detta snabbt nu då! Så du får ha din kraft till allt annat som du har framför dig.

Kram

2009-04-14 @ 09:34:37
URL: http://cacemillas.blogg.se/
Postat av: stine

det vet vi inte än:)

2009-04-14 @ 13:04:12
URL: http://lillastine.blogg.se/
Postat av: Mikaela - ung mamma

du verkar va en himla stark person, hoppas allt går bra för dig/er i framtiden.

2009-04-14 @ 16:10:48
URL: http://ungmammaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0